Brits Kort- en Langhaar  
Cattery van de Hooge Meinen26-04-2022

Emy heeft vandaag 2 blauwe katertjes en 1 lilac poesje gekregen. 

03-04-2022

Sam is voor het eerst naar een show geweest (Neocat Dalfsen) Hij werd eerste in zijn klasse en werd genomineerd voor Best in Show.  Ook Jenna was mee, als klein meisje voor het eerst in de volwassen klasse. We waren dan ook erg blij dat ook zij eerste werd en net als papa Sam genomineerd voor Best in Show. 


09-03-2022

Afgelopen zondag zijn Jenna en Levi op show geweest in Leimuiden.  Ze deden beide mee in de Klasse 6-10 maanden. Jenna won in haar klasse en werd ook Beste in Varieteit.  Levi mocht worden voorgedragen voor Best in Show.  We hebben een fantastische dag gehad. We troffen het met de keurmeester Dhr. Delsink die zo rustig met de kleintjes omging.  

09-03-2022

Emy is tijdens de stormachtige dagen op date geweest met de knappe Pom van M&M, we zijn zo blij dat ze drachtig is! Eind april 2022 verwachten we blauwe korthaartjes. 

10-01-2022

Emy is vandaag naar de dierenarts geweest voor een grote controle (gezondheidsinventarisatie) en volledig goedgekeurd.   Ook werd ze netjes getest op Fiv/Felv, als laatste gaan we de HCM echo laten doen, als alles ok is mag ze naar de kater.   Na twee jaar hopen we weer een nestje kittens te verwelkomen in het voorjaar.  Emy heeft ondertussen ook de HCM test gedaan, het wachten is nu op haar krolsheid.                                  


 


 


 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

 
 
 
E-mailen